İngilizce

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların ingilizce olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.islamandquran.org

Almanca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların almanca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.islamundkoran.net

Rusça

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların rusça olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.koranika.com

Arapça

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların arapça olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.hablullah.com

Azerice

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların azerbaycan dilinde yayınlandığı sitemizdir.

www.muselmanlar.com

Uygurca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların uygurca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.musulmanlar.com

Çince

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların Çince olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.gulanjingzhidao.com

Farsça

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların Farsça olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.dinwefetrat.com

Fransızca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların Fransızca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.islametmusulmans.com

Kürtçe

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların Kürtçe olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.fetwayenkurdi.com

Danca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların danca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.islamikoran.com

Portekizce

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların portekiz dilinde yayınlandığı sitemizdir.

www.islaoealcorao.com

İspanyolca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların ispanyolca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.islamycoran.es

Özbekçe

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların özbekçe olarak yayınlandığı sitemizdir.

Kırgızca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların kırgızca olarak yayınlandığı sitemizdir.

Macarca

Vakfımızda yapılan araştırmaların, çalışmaların ve fetvaların macarca olarak yayınlandığı sitemizdir.

www.koranmodszertana.com

Mevcut dillerle yapılan internet yayıncılığı dışında, başka dillerle yapılacak yayınlarla ilgili tekliflerinize ve desteklerinize açığız.